9 Οκτ 2024

«The art of sound and silence» - Η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή διοργανώνει συναυλία Μεσαιωνικής και Αναγεννησιακής Μουσικής

Μία μοναδική συναυλία σπάνιας ευκαιρίας θα φιλοξενηθεί στο νησί μας, με τίτλο «The art of sound and silence»! Η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή Σάμου με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Εσθονίας, της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Εσθονίας «Eesti Kulturkapital» και του Δήμου Δυτικής Σάμου, φιλοξενεί το σύνολο Μεσαιωνικής & Αναγεννησιακής Μουσικής «Τhe Early Music Group of Kiili» (Εσθονία) μαζί με τον δεξιοτέχνη τσελίστα Marten Meibaum!

Έχοντας ξεκινήσει την περιοδεία τους ανά την Ευρώπη, θα κάνουν στάση στην Ελλάδα (12/10 Νέο Καρλόβασι Σάμου & 14/10 Αθήνα - Ωδείο Φίλιππος Νάκας)!

Από το 2003 που ξεκίνησαν έως σήμερα μετρούν συνολικά περισσότερες από 700 συναυλίες, σε πολλά ευρωπαϊκά Μέγαρα Μουσικής, Καθολικές Εκκλησίες, Αίθουσες Συναυλιών, αλλά και σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές και κατέχουν περίοπτη θέση παγκόσμιας φήμης στην εκτέλεση Μουσικής 13ου-16ου αιώνα. Έχουν κάνει επίσης επιτυχημένες περιοδείες συναυλιών, πραγματοποιώντας εμφανίσεις σε ΗΠΑ, Καναδά, Ιρλανδία, Φινλανδία, Σουηδία και Ισπανία.

Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, στις 20:00, 
στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου - Νέο Καρλόβασι Σάμου.
Είσοδος Ελεύθερη! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required