7 Οκτ 2024

Έναρξη τμημάτων παραδοσιακών και λαϊκών χορών του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ανακοινώνει την έναρξη των Τμημάτων παραδοσιακών και λαϊκών χορών, για παλιά και νέα μέλη, από την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, και κάθε Τετάρτη, στη Μαρίνα Πυθαγορείου.

Τμήματα «Έκφρασης και Δημιουργίας» περιμένουν τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη αλλά και νέα, κάθε Τετάρτη στις 7 το απόγευμα, για Εκμάθηση Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών (από όλη την Ελλάδα, τον Πόντο και τη Μικρά Ασία) και στις 8 το βράδυ, για Λαϊκούς Χορούς (ζεϊμπέκικο, χασάπικο κ.ά.).

Εγγραφές θα πραγματοποιούνται όλο τον Οκτώβριο, καθώς και τα διάρκεια όλης της χορευτικής χρονιάς. Σας περιμένουμε όλους και όλες στη νέα χορευτική περίοδο που υπόσχεται για μία ακόμα χρονιά όμορφες στιγμές παράδοσης και πολιτισμού.

Φέτος θα λειτουργήσουν και νέες δραστηριότητες που θα εμπλουτίσουν τις δράσεις και το έργο του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ., οι οποίες θα ανακοινωθούν στο προσεχές διάστημα. Επίσης, σύντομα θα ανακοινωθεί και η έναρξη των τμημάτων του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ. στην πόλη της Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required