9 Οκτ 2024

9 Οκτωβρίου - Συλλαλητήριο αλληλεγγύης συνδιοργανώνουν Εργατικό Κέντρο Σάμου και Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης

Συλλαλητήριο Αλληλεγγύης «στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου που δέχονται συνεχείς δολοφονικές επιθέσεις από το κράτος - τρομοκράτη του Ισραήλ», συνδιοργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Σάμου και η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης, σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα. Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στην πλατεία Καρλοβάσου. 

«Καλούμε όλους τους φορείς, το λαό και τη νεολαία του νησιού μας, να συμμετέχουν για να εκφράσουμε την καταδίκη μας στην εγκληματική πολιτική του Ισραήλ για την γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και την εισβολή στο Λίβανο, για την επικίνδυνη επέκταση του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Η καταδίκη μας πρέπει να συμπεριλάβει τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την Ε.Ε και την κυβέρνηση της ΝΔ που στηρίζουν το μακελειό του Ισραήλ σε βάρος των λαών της περιοχής για τα συμφέροντα και τα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων τους.

Να απαιτήσουμε την άμεση απεμπλοκή της χώρας μας, και να εκφράσουμε ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη μας στους λαούς της Παλαιστίνης, του Λιβάνου και των άλλων χωρών της Μέσης Ανατολής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required