14 Οκτ 2024

Χρηματοδότηση 200.000€ για το γήπεδο Χώρας

Υπεγράφη σήμερα Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, από τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ για το γήπεδο Χώρας. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή νέας περίφραξης του γηπέδου ποδοσφαίρου της Χώρας, μεταλλικό στέγαστρο για τις κερκίδες και αντικατάσταση φωτιστικών του γηπέδου σε LED. 


Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου δήλωσε:

«Η χρηματοδότηση του έργου για το γήπεδο Χώρας είναι μια θετική εξέλιξη και ευχαριστούμε θερμά τον αναπληρωτή Υπουργό για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας αλλά και στην συνδρομή του βουλευτή Σάμου καθηγητή κ. Στεφανάδη για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης. Πρόκειται για το γήπεδο όπου αγωνίζεται η ομάδα «Λαίλαπας», χρόνιο αίτημα της οποίας ήταν η εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης για τις παρεμβάσεις που απαιτούνται. 

Η ενίσχυση των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας είναι αναγκαία και επείγουσα και έχουν γίνει μια σειρά από παρεμβάσεις και ενέργειες των οποίων τα αποτελέσματα ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται ορατά. Προχωρούμε με την δέσμευση ότι θα πράξουμε το καλύτερο δυνατόν για τη δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων άρτιας λειτουργίας των αθλητικών χώρων αλλά και ασφάλειας για τους αθλητές και τους θεατές». 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required