16 Σεπ 2024

Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου - Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Πόλη της Σάμου - 18.00: Διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού για θέματα οδικής ασφάλειας από την Τροχαία Σάμου στην παραλιακή ζώνη της πόλεως Σάμου. 18:30: «Έχεις γράμμα και… γραμμή». «Κι έλεγα να σου στείλω ένα γράμμα»: Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Βαθέος (ΣΕΟ) γίνεται ταχυδρόμος και παραδίδει γράμμα στους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της πόλεως Σάμου παρακαλώντας τους να συμβάλλουν στην προστασία της γραμμής τυφλών στην παραλιακή αλλά και να «προστατεύουν» τις θέσεις στάθμευσης των ΑμεΑ σε όλη την πόλη. Στο γράμμα χρησιμοποιούνται επετειακά γραμματόσημα των ΕΛΤΑ που φέρουν εικόνες ποδηλάτων και έχουν τίτλο «Από το αυτοκίνητο στο ποδήλατο;»

19.00: «Παιχνίδια από παλιά για όλα τα παιδιά».

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ. Βαθέος (ΣΕΟ) γυρίζει τον χρόνο πίσω και μας δείχνει παιχνίδια του παλιού καιρού στην παραλιακή της πόλης.

20.00: «Ποδηλατοδρομώ ασφαλώς και έξυπνα».

Στην Πλατεία Πυθαγόρα ο Αλέξανδρος Πρινιάς μας ενημερώνει για τους κανόνες ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου. Φέρτε τα ποδήλατά σας και μάθετε να ποδηλατείτε με ασφάλεια.

20.00: «Χορεύοντας με την παράδοση»: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου «Ο Καπετάν Λαχανάς» μας ταξιδεύει χορευτικά στην παραλιακή της πόλης!

20.30: «Το ποδήλατο… κλέβει την παράσταση»: 10ο Summer Island Movie Festival (SIMF) 2024. Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου: Προβολή ταινίας «Κλέφτες Ποδηλάτων» ( Ladri di biciclette‎‎, Δραματική Ταινία του 1948, Σκηνοθεσία: Βιτόριο ντε Σίκα). Μαούνες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required