14 Σεπ 2024

14 Σεπτεμβρίου - Μάθημα ψαρέματος και μάθημα χορού Belly Dance στο 10ο φεστιβάλ SIMF

Η Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου, στο πλαίσιο του 10ου φεστιβάλ SIMF, προσκαλεί το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 09.30 στο Μαλαγάρι (περιοχή «Μαούνες») τους νεαρούς φίλους της , καθώς και όσους και όσες ενδιαφέρονται για μια πρώτη γνωριμία με τα βαθιά μυστικά της θάλασσας, τα οποία είναι πρόθυμη να μας αποκαλύψει, αν την προσεγγίσουμε με αγάπη και σεβασμό.

Εισηγητής: Λευτέρης Στυλιανίδης.

Στον χώρο θα υπάρχουν πεταχτάρια, αγκίστρια, πετονιές και ό,τι άλλο χρειάζεται για το ψάρεμα.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις της Εβδομάδας Κινητικότητας του Δήμου Ανατολικής Σάμου.

Την ίδια μέρα, στις 6.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μάθημα χορού Belly Dance (τεχνικές και κινήσεις bellydance, χορογραφία).

Χοροδιδάσκαλος η Esfeer Persian (Τζούλια), η οποία διαθέτει 20 χρόνια διδακτικής εμπειρίας σε belly dance, tribal & yoga.

Τα Belly Dances ήρθαν σε εμάς από τις ανατολικές χώρες, αλλά έγιναν δημοφιλή στην Ευρώπη και την Αμερική επειδή είναι πολύ χρήσιμα για την υγεία των γυναικών και για τη γυναικεία σιλουέτα. Έτσι εντάχθηκαν στα τμήματα χορού των σχολών χορού και στα γυμναστήρια. Πλέον πολλοί άνθρωποι σε όλον τον κόσμο ασχολούνται με τους ανατολίτικους χορούς, οι οποίοι ενώνουν τις γυναίκες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποκαλύψουν τη θηλυκή τους ενέργεια. Το Belly Dance αποτελεί πια μια σύγχρονη πρακτική χορού / γυμναστικής για όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματότυπου, εθνικότητας ή θρησκείας.

Χορηγία: Υπουργείο Ναυτιλίας, Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required