20 Αυγ 2024

Το «Σαμοθήριο» επιστρέφει - Samos Cinema Festival 2024 - Από 23 έως 25 Αυγούστου στο beach bar Πλατανάκι

Το Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του «Σαμοθήριου» έρχεται τον Αύγουστο του 2024 για 3 ολόκληρες νύχτες προβολής μεγαλου μήκους αλλά και ντοκιμαντέρ. 23-24 & 25.08.2024 στο beach bar Πλατανάκι (Platanaki) Samos Cinema Festival. Εξερευνώντας το Σινεμά!


DAY 1 - 23.08.24


H πρώτη μας μέρα, Παρασκευή, αρχίζει με μια ιδιαίτερη ελληνική κωμωδία που έκανε τη πρεμιέρα της φέτος στο 64ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Το Guest Star του ταλαντούχου Βασίλη Χριστοφιλάκη – όσοι θυμάστε τη πρώτη μας χρονιά είχαμε προβάλλει τη πρώτη του τότε ασπρόμαυρη ταινία με τίτλο: Too Much Info Clouding Over My Head!



DAY 2 - 24.08.24


H δεύτερη μέρα, Σάββατο, συνεχίζει με ενα ντοκιμαντέρ Ακατάλληλο Δια Ανηλίκους! Την Βασίλισσα της Νέας Υόρκης – Queen Of The Deuce της Valerie Kontakos.

DAY 3 – 25.08.24 


H τρίτη και τελευταία μέρα, Κυριακή, κλείνει το φεστιβάλ με μια ταινία μυθοπλασίας εξ ολοκλήρου γυρισμένη στη Σάμο – “γιατί άμα δεν στηρίξεις το σπίτι σου” την δική μας μεγάλου μήκους: “Γυάλα” (Ιn A Fishbowl) του Κωνσταντίνου Φραγκούλη.

Η Λαϊκή Ορχήστρα Σάμου παρουσιάζει μουσικές από τον Κινηματογράφο


Επίσης, την Κυριακή, στο Βeach Bar Πλατανάκι (Platanaki), πέρα από την προβολή της ταινίας "Γυάλα" που γυρίστηκε στη Σάμο, το τέλος των προβολών θα "ανοίξει" στις 20:30 η Λαϊκή Ορχήστρα Σάμου (Λ.Ο.Σ.) που στα πλαίσια του Samos Cinema Festival 2024, θα παρουσιάσει μουσικές από τον Κινηματογράφο!

Έχοντας ως επίκεντρο το σύγχρονο ελληνικό σινεμά αλλά και ταινίες από γειτονικές χώρες της Μεσογείου και των Βαλκανίων, θα προσεγγίσει μια σειρά από soundtracks, διασκευάζοντας οργανικά κομμάτια που, μέσα απ’ τη μεγάλη οθόνη, αναδείχθηκαν και αγαπήθηκαν διαχρονικά απ’ τους σινεφίλ.

Την κινηματογραφική σύνθεση της ΛΟΣ υπογράφουν οι:

Γιάννης Αναστασόπουλος / Βιολί – Μαντολίνο
Μαριάννα Μαντέλλου / Βιολί
Μιχάλης Κατσαρός / Φλάουτο - Τρομπέτα
Αντιγόνη Πάππου / Νέυ
Βασίλης Πολύδωρος / Λαούτο
Χρήστος Μητατάκης / Κοντραμπάσο
Στέλιος Βαρβάκης / Κρουστά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required