30 Αυγ 2024

Ο Τεντ Σαράντος, ο ισχυρός άντρας του Netflix, επισκέφθηκε συγγενείς του στη Σάμο

Ο Τεντ Σαράντος, ο ισχυρός άντρας της πλατφόρμας streaming ταινιών Netflix, γνωστοποίησε στο Facebook την πρόσφατη επίσκεψή του στη Σάμo απ' όπου έλκει την καταγωγή του. Στην ανάρτησή του στο facebook, την οποία κοινοποίησε στην σελίδα του ξαδέλφου του Σταμάτη Στασινή, έγραψε ότι «ήταν μια υπέροχη αν και σύντομη επίσκεψη. 

Μου άρεσε που είδα την μητέρα σου. Η Ειρήνη παραμένει δυνατή στα 91 της. Ο πατέρας μου θα ήταν ευτυχής να μας δει όλους μαζί», ανέφερε στο μήνυμά του προς τον Σταμάτη Στασινή.

Ο κ. Σαράντος έχει καταγωγή από τη Σάμο. Το πατρικό του όνομα ήταν Καρυωτάκης και στη συνέχεια, στη διάρκεια παραμονής στις ΗΠΑ της οικογένειάς του, άλλαξε σε Σαράντος. Σήμερα θεωρείται από τους πλέον ισχυρούς άντρες στο χώρο του θεάματος ως διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας streaming ταινιών Netflix, που αποτελεί  γίγαντα στο χώρο. Το Netflix έχει προχωρήσει πλέον και στην παραγωγή ταινιών αποσπώντας βραβεία Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας, Καλύτερης Φωτογραφίας, Καλύτερης Σκηνογραφίας και Καλύτερης Μουσικής για το φιλμ «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο», του 2022.


Στο 1ο λεπτό του βίντεο γίνεται αναφορά στη σαμιακή καταγωγή του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required