20 Αυγ 2024

Nature's Classroom Summer Camp: Διπλή Διάκριση για την Εκπαιδευτική Αγγλική Κατασκήνωση

Το Nature's Classroom Summer Camp αποτελεί ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης και εμβύθισης στην Αγγλική Γλώσσα που έλαβε χώρα φέτος για 2η συνεχή χρονιά στο Καρλόβασι της Σάμου από την κ. Μαρία Λυμπέρη και την κόρη της, Ευαγγελία Σκουδριάνου.

Το πρόγραμμα κέρδισε δύο πανελλήνια βραβεία: την 1η θέση στην κατηγορία Καινοτομία στην Ξενόγλωσση Εκμάθηση από την ELT, και τη 2η θέση στην κατηγορία Εξωστρέφεια, Εκπαιδευτικές Επισκέψεις και Βιωματική Μάθηση από τα Education Leaders Awards.

Στιγμιότυπο από την γιορτή που έγινε στο τέλος του προγράμματος Αγγλικών, με τα αναμνηστικά μπλουζάκια των παιδιών και τα βραβεία που είχαν ήδη λάβει! 


Η “κατασκήνωση” υποδέχθηκε 60 παιδιά - διπλάσιο αριθμό σε σύγκριση με πέρυσι. Η θετική ανταπόκριση των παιδιών και των γονέων επιβεβαιώνει την επιτυχία της πρωτοβουλίας. Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρία Λυμπέρη πρωτοστατεί, φέρνοντας τιμή και διάκριση στη Σάμο, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στο παρελθόν στον κλάδο αυτό.

Η «κατασκήνωση» ξεχωρίζει για την καινοτόμο προσέγγιση της Εκμάθησης Αγγλικών, συνδυάζοντας τη μάθηση με βιωματικές δραστηριότητες, παιχνίδια και διαγνωνισμούς στη φύση. Μέσα από εκπαιδευτικές εκδρομές και διαδραστικά εργαστήρια, τα παιδιά αναπτύσσουν γνώσεις και δεξιότητες σε ένα διασκεδαστικό και δημιουργικό περιβάλλον.

Η επιτυχία του Nature's Classroom Summer Camp υπογραμμίζει τη δέσμευση του Κ.Ξ.Γ. Μαρία Λυμπέρη για ποιοτική και καινοτόμο εκπαίδευση. Η Σάμος, χάρη σε αυτές τις πρωτοβουλίες, αναδεικνύεται σε κέντρο εκπαιδευτικής καινοτομίας και βιωματικής μάθησης, προσφέροντας στα παιδιά μοναδικές ευκαιρίες να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required