19 Αυγ 2024

Ιατρικός Σύλλογος Σάμου: «Μπράβο σας! Το νοσοκομείο το κλείνετε!!!»

Ο Ιατρικός Σύλλογος Σάμου εξέδωσε ανακοίνωση, σήμερα Δευτέρα, 19 Αυγούστου, μετά και τις πρόσφατες αρνητικές εξελίξεις που αφορούν στη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων». Η ανακοίνωση, το κείμενο της οποίας θα δείτε παρακάτω, καταλήγει με την πλέον δραματική φράση, χαρακτηριστική της κατάστασης: «Μπράβο σας! Το νοσοκομείο το κλείνετε!!!».

«Από την ΕΝΙΣ ενημερωθήκαμε για την νεότερη κατάσταση στο ΓΝ ΣΑΜΟΥ (Νοσηλεία της μοναδικής παιδιάτρου στην παθολογική, με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου και διακομιδής της σε τριτοβάθμιο νοσοκομείο των Αθηνών-και αίτηση παραίτησης).

Είναι αναμενόμενη συνέπεια δυστυχώς της αναγκαστικής υπερ εφημέρευσης και των εξαντλητικών ωραρίων των ιατρών!

Οι συνεχείς ενοχλήσεις μας προς όλους τους υπεύθυνους μέχρι τώρα δεν απέφεραν κανένα αποτέλεσμα. Οι υπηρετούντες ιατροί στο νοσοκομείο μας συνεχώς μειώνονται αριθμητικά και οι υπεύθυνοι αντί να προσπαθούν παντοιοτρόπως να το ενισχύσουν, στέλνουν τους ιατρούς του νομού με τη σύμφωνη έγκριση όλων από το ΚΥ Καρλοβασίου στο Αγαθονήσι και στην Πάτμο!

Κύριοι ανευθυνοϋπεύθυνοι αν το έχετε συνειδητοποιήσει η παιδιατρική μένει χωρίς μόνιμο παιδίατρο, ενώ όλα τα άλλα τμήματα είναι ένα βήμα πριν το κλείσιμο, αφού οι εναπομείναντες υπηρετούντες ιατροί είναι σωματικά και ψυχικά εξασθενημένοι!

Αν μας είχατε πάρει στα σοβαρά εξ αρχής και δεν αγνοούσατε τις επιστολές μας δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το σημείο!

Μπράβο σας! Το νοσοκομείο το κλείνετε!!!

                                   Για τον Ι.Σ. Σάμου

        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Δ. ΚΑΠΩΛΗΣ                        ΘΑΛΕΙΑ Ι. ΣΤΑΘΑ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required