23 Αυγ 2024

Ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Σάμου συμμετέχει στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υγεία

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μ. Παχυμανώλης
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Σάμου, μετά τα τελευταία γεγονότα στο Νοσοκομείο, ενημερώνει ότι:

Τα μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων Δημοσίων Υπαλλήλων Σάμου κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2024, εξέφρασαν με ψήφισμα που δόθηκε στον τύπο την αποδοκιμασία τους για την οριακή κατάσταση στο δημόσιο σύστημα υγείας, προσθέτοντας ότι χρόνο με τον χρόνο χειροτερεύει δραματικά τόσο για τους ασθενείς που αναγκάζονται και βάζουν όλο και πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για υπηρεσίες υγείας που δικαιούνται και έχουν ήδη χρυσοπληρώσει, όσο και για τους υγειονομικούς που δουλεύουν υπαμειβόμενοι και με εξαντλητικά ωράρια. 

Τόνισε ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα της πολιτικής της υποχρηματοδότησης, της υποστελέχωσης, της επέκτασης της εμπορευματοποίησης και της ιδιωτικοποίησης της Υγείας, που υλοποίησαν όλες οι κυβερνήσεις.

Επειδή όμως όσα σχεδιάζει η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ θα χειροτερεύσουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση για τους συνταξιούχους και το βλέπουμε συνέχεια πότε με την Μ.Ε.Θ., πότε με την παιδιατρική και πότε με άλλα τμήματα, το Δ.Σ του Συνδέσμου καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών και των άλλων φορέων την ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ 19:30 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ

Επίσης ζητά από τον βουλευτή, τους δήμους, την περιφέρεια να ενεργήσουν αποτελεσματικά χωρίς συμβιβασμούς. ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ. Όχι διοργανώνοντας φιέστες και επικοινωνιακά τρυκ. Να υπερβούν τις κομματικές τους ταυτότητες και να σκύψουν στα προβλήματα υγείας του νησιού μας. Μας αφορούν όλους και δεν εξαιρείτε κάνεις από όποια θέση και αν βρίσκεται και όποια οικονομική κατάσταση κι αν έχει.

Σάμος: 21/08/2024

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.
Παχυμανώλης Εμμανουήλ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required