4 Αυγ 2024

Στον Δήμο Δυτικής Σάμου εκπρόσωποι του Δήμου Artzignano της Ιταλίας - Προώθηση αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Βενετίας και Σάμου

Επίσκεψη πραγματοποίησαν στον Δήμο Δυτικής Σάμου, για δεύτερη φορά μέσα σε έξι μήνες, εκπρόσωποι από το Δήμο Artzignano της Ιταλίας. Ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Masiero Riccardo μαζί με προσωπικό του Δήμου και εξειδικευμένο συνεργείο πολιτικών μηχανικών. Σημαντικό σημείο της συνάντησης ήταν η προώθηση της αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Βενετίας και Σάμου, κάτι που θα διευκολύνει την τουριστική κίνηση και θα δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία της Σάμου.

Επιπλέον, εξετάστηκαν διάφορες προοπτικές επενδύσεων, ιδίως σε έργα υποδομών που θα μπορούσαν να ωφελήσουν την περιοχή της Δυτικής Σάμου. Η επίσκεψη αυτή καταδεικνύει τη σημαντικότητα των διεθνών συνεργασιών για την τοπική ανάπτυξη και τη δυνατότητα αμοιβαία επωφελών σχέσεων μεταξύ πόλεων της Ευρώπης.

Η Δυτική Σάμος αναμένεται να ωφεληθεί από τις ανταλλαγές αυτές, τόσο σε επίπεδο τουριστικής ανάπτυξης όσο και σε επίπεδο βελτίωσης των υποδομών και ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required