30 Αυγ 2024

Συνεχής ανοδική πορεία για το Apollo Travel Group – Απονομές βραβείων στα ξενοδοχεία της Σάμου

Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»
Σε μια καλά συντονισμένη και ταυτόχρονα σεμνή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 29 Αυγούστου, στο Πυθαγόρειο, στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου Proteas Blu Resort, η παρουσίαση της πορείας του σκανδιναβικού Tour Operator Apollo ενώ βραβεύτηκαν τα καλύτερα ξενοδοχεία της Σάμου στις κατηγορίες 2 αστέρων και 2+, 3, 3+, 4, 4+ και 5 αστέρων καθώς και στην κατηγορία Mondo One of a Kind.

Η παρουσίαση ξεκίνησε στις 8 μ.μ. με σύντομο εισαγωγικό χαιρετισμό από τον κ. Δημήτρη Κασμιρλή του Rhenia Tours και γραμματέα του Συνδέσμου Τουριστικών και Ναυτικών Πρακτόρων Σάμου, δίνοντας το λόγο στην εμπορική διευθύντρια του Apollo κ. Nina Hornewall.

Δημήτρης Κασμιρλής (Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»)
Με καταγωγή και ρίζες από Σουηδία και Ελλάδα μίλησε σε άπταιστα Eλληνικά, εξηγώντας τη μέχρι σήμερα πορεία του ομίλου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ιδρύθηκε από Έλληνα επιχειρηματία, τον κ. Φώτη Κωστούλα, που στη συνέχεια πούλησε την εταιρεία για να επιστρέψει στην Ελλάδα από τη Σουηδία, όπου ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και την ποδοσφαιρική ομάδα του «Παναιτωλικού».

Nina Hornewall (Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»)
Η κα Hornewall παρουσίασε όλες τις παραμέτρους, τα προβλήματα αλλά και τις προοπτικές, που όσον αφορά τη χώρα μας και ιδιαίτερα τη Σάμο, παρουσιάζουν πάντα θετικό πρόσημο. Το Apollo κινείται σε μία αγορά άνω των 25.000.000 κατοίκων, αφού μιλάμε για τις χώρες Σουηδία, Νορβηγία, Φινλανδία (ελάχιστα) και Δανία, οι οποίοι, ξοδεύουν κατά μέσο όρο, πάνω από το 10% του ετήσιου εισοδήματός τους για ταξίδια διακοπών.

Στιγμιότυπο από τις βραβεύσεις (Φωτό: samostoday.gr)
Παρεμβάσεις με ενδιαφέροντα στοιχεία κατά τη διάρκεια της παρουσίασης είχαμε και από τον operation manager (δ/ντή συμβολαίων) του Apollo Travel Group στην Ελλάδα κ. Νίκο Χριστουλάκη.
(Φωτό: samostoday.gr)

Η εκτίμηση για την επόμενη χρονιά είναι ότι η Σάμος θα παρουσιάσει αύξηση περίπου 20.000 τουριστών, ενώ η κ. Hornewall, προέτρεψε τους ξενοδόχους να αρχίσουν από τώρα την παρουσίαση των ξενοδοχείων τους με φωτογραφίες και πληροφορίες, που βοηθούν τους πελάτες στην επιλογή του καταλύματος για τις διακοπές τους.

(Φωτό: samostoday.gr)

Επίσης από την επόμενη τουριστική σεζόν το Apollo Trvael Group ανοίγει την αγορά για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς ακολούθησε η βράβευση των ξενοδοχείων του νησιού μας.


Στη συνέχεια, προσφέρθηκε ποτό και σνακ σ’ ένα πλούσιο μπουφέ και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τα στελέχη της εταιρείας.

(Φωτό: «Σαμιακόν Βήμα»)


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης, ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου κ. Γιώργος Κυριαζής και ο αντιδήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Βαγγέλης Μαρνέζος.

Πηγή: samostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required