4 Αυγ 2024

«Για μια απόφαση» - 12 Αυγούστου η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αδαμαντίνης Κουμιώτου

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια», η ακαδημαϊκός και συγγραφέας Αδαμαντίνη Π. Κουμιώτου παρουσιάζει το νέο της βιβλίο «Για μια απόφαση» (εκδόσεις ΑΠΟΠΛΟΥΣ), τη Δευτέρα, 12 Αυγούστου (στις 8 το βράδυ), στον εμβληματικό χώρο του Μουσείου Οίνου Ε.Ο.Σ. Σάμου.

Το μυθιστόρημα αυτό, με την περίτεχνη και καλοδουλεμένη γραφή της Αδαμαντίνης Κουμιώτου, σκιαγραφεί με άφθαστο λυρισμό τη νόστο για τη Σάμο και τα συναισθήματα των χαρακτήρων, συνθέτοντας μια πλοκή με δυνατές εικόνες, μεστούς διαλόγους και πλούσιο ρεαλισμό, αναδύοντας μια φρεσκάδα απολαυστική όσο και οικεία.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

Η επίκουρη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Μαρίνα Γρηγοροπούλου, η δημοσιογράφος-συγγραφέας και marketing manager Ε.Ο.Σ Σάμου, Μαργαρίτα Ικαρίου και η Σύμβουλος Εκπαίδευσης Αθηνά Ντούλια. Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ίδια η συγγραφέας, αποκαλύπτοντας ιστορίες και περιπέτειες ανθρώπων, σοφά επιλεγμένους ποιητικούς στίχους και μπόλικες αναμνήσεις από το παρελθόν που αναζητούν ένα καλύτερο παρόν για να ακουμπήσουν το «φορτίο» τους...

Η είσοδος στο κοινό είναι ελεύθερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required