14 Ιουλ 2024

Χρυσός ο Σαμιώτης αθλητής Γιάννης Πατηνιώτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Tag Soo Do στις Η.Π.Α.

Τα ευχάριστα νέα ήρθαν σήμερα (13/7) από τις Η.Π.Α. Εκεί όπου ο Σαμιώτης Γιάννης Πατηνιώτης συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Tang Soo Do. Πήρε το χρυσό μετάλλιο στις φόρμες και στο sparring. Αναμφίβολα αυτή είναι μια μεγάλη επιτυχία τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον δάσκαλό του Κώστα Γαλιώτη, αλλά και για όλη την ομάδα του Tang Soo Do στη Σάμο.

Όπως έγραψε η Hellas Tang Soo Do Association:

«Με πολύ χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι ο Γιάννης Πατηνιώτης, κατέκτησε το χρυσό στις φόρμες και στο sparring στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Tang Soo Do στην Αμερική. Όλη η HTSDA είναι ενθουσιασμένη με αυτήν την μεγάλη επιτυχία του αθλητή μας! Πολλά συγχαρητήρια Γιάννη από όλα τα μέλη μας!»


Η φιλοσοφία του Tang Soo Do δίνει έμφαση στην πνευματική ανάπτυξη και την ηθική ακεραιότητα. Οι ασκούμενοι ενθαρρύνονται να ζουν σύμφωνα με τις αρχές της τέχνης και να επιδεικνύουν ευγένεια, σεβασμό και αφοσίωση στην καθημερινή τους ζωή.

Το Tang Soo Do δεν είναι μόνο μια πολεμική τέχνη, αλλά και ένας τρόπος ζωής που προάγει τη συνολική ευημερία και την εσωτερική ισορροπία. Μέσα από την εξάσκηση, οι μαθητές μαθαίνουν να ξεπερνούν τις προσωπικές τους προκλήσεις και να βελτιώνουν συνεχώς τον εαυτό τους.

Το Tang Soo Do, με τη μακρά ιστορία του και τις βαθιές ρίζες στην κορεάτικη παράδοση, συνεχίζει να εμπνέει και να καθοδηγεί χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας όχι μόνο σωματική δύναμη, αλλά και πνευματική καλλιέργεια και ηθική ανάπτυξη.

Πηγή: samostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required