4 Ιουλ 2024

Το θερινό Cine Rex των Μυτιληνιών επέστρεψε!

Ο θερινός κινηματογράφος Cine Rex των Μυτιληνιών, μετά την περιπέτεια της μικρής πυρκαγιάς στις αρχές Ιουνίου, που κατέστρεψε το χώρο παρασκευής των λουκουμάδων (προσφέρονταν δωρεάν επί χρόνια), ανακοίνωσε την επαναλειτουργία του. Η επανέναρξη αυτή αντιπροσωπεύει ένα νέο ξεκίνημα γεμάτο ελπίδα και αισιοδοξία για τους λάτρεις του κινηματογράφου και του πολιτισμού.

Οι υπεύθυνοι του Cine Rex ανακοίνωσαν μέσω των κοινωνικών δικτύων τους την επαναλειτουργία του θερινού κινηματογράφου την Πέμπτη, 4 Ιουλίου, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο θερινός μας κινηματογράφος, στο όμορφο χωριό στους Μυτιληνιούς, θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του την Πέμπτη 4 Ιουλίου, μετά το απρόοπτο συμβάν που αντιμετωπίσαμε.

Σας προσκαλούμε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των κινηματογραφικών νυχτών μας, απολαμβάνοντας ταινίες πρώτης προβολής κάτω από τον ουρανό, σε έναν χώρο γεμάτο δέντρα και βασιλικούς. Η αίσθηση του ανοιχτού θερινού σινεμά, με την ομορφιά της φύσης τριγύρω, θα κάνει τις βραδιές μας μοναδικές και αξέχαστες. Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί υπέροχες καλοκαιρινές αναμνήσεις» ανέφερε η ανακοίνωση της διεύθυνσης του Cine Rex.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required