3 Ιουλ 2024

«Μαυρογένειο» ΕΠΑ.Λ. Σάμου - Όλο και μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας των μαθητών του στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με την ολοκλήρωση των Πανελλαδικών Εξετάσεων του 2024, η κοινότητα του ΕΠΑΛ Σάμου στέκεται περήφανη και ευγνώμον στους μαθητές της που διακρίθηκαν με τις υψηλές τους επιδόσεις. Η αριστεία αυτή είναι μια απόδειξη ότι ο σκληρός κόπος, η αφοσίωση και η πίστη στο όραμα του καθενός μπορούν να υπερβούν κάθε πρόκληση.


Σύμφωνα με τις περσινές βάσεις εισαγωγής, περισσότεροι από 6 μαθητές μας θα μπορούν να εισαχθούν στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ή άλλες Πολυτεχνικές σχολές, και άλλοι περίπου 20 στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά ή άλλο πανεπιστήμιο της επιλογής τους.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους/στις μαθητές/τριες, Νεφέλη Κωνσταντινίδη που αρίστευσε σε όλα τα μαθήματα και σημείωσε 18.790 μόρια, στο Δημήτρη Κουκουνίτσα που πέτυχε 17.650 μόρια, τη Βασιλική Αντωνίου με 17.640 μόρια και την Χριστίνα Κωστάκη με 17.200 μόρια.

Από τα εξαιρετικά αποτελέσματα όλων των μαθητών του ΕΠΑ.Λ. Σάμου διαπιστώνουμε ότι οι μαθητές που προσπάθησαν πραγματικά κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, πράγμα που κάνει ιδιαίτερα περήφανους τους καθηγητές τους. Αυτή η επιτυχία αποτελεί μια απόδειξη ότι η δουλειά και η αφοσίωση οδηγούν σε επιτυχίες και επιβραβεύει τη στοχευμένη προσπάθεια.

«Αγαπητοί μαθητές, καθώς συνεχίζετε το ταξίδι σας προς την επαγγελματική εξέλιξη και την προσωπική ευημερία, να θυμάστε πως το «Μαυρογένειο» ΕΠΑ.Λ. Σάμου θα παραμένει πάντα ένας τόπος υποστήριξης και έμπνευσης για εσάς. Είμαστε πεπεισμένοι ότι τα επόμενα βήματά σας θα είναι γεμάτα επιτυχίες και καινοτόμες επιδιώξεις. Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον καινούργιο κύκλο ζωής που ξεκινάτε. Προχωρήστε με τόλμη, δημιουργικότητα και την ίδια ακλόνητη θέληση που σας οδήγησε σε αυτή τη στιγμή της αριστείας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διευθυντής του σχολείου κ. Βασίλειος Τάτσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required