5 Ιουλ 2024

Ολοκληρώθηκε η καθαίρεση κωδωνοστασίων στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Κοκκάρι- Δίνεται σε χρήση το πάρκινγκ

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή, 5 Ιουλίου, το έργο της ολικής καθαίρεσης των δύο επικινδύνως ετοιμόρροπων νεωτερικών κωδωνοστασίων του σεισμόπληκτου Ι. Ν. Αγίου Νικολάου στο Κοκκάρι Σάμου.

Το έργο, παρά τις ιδιαίτερα μεγάλες δυσκολίες που παρουσίαζε, ολοκληρώθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και πλέον έχει διασφαλιστεί η ασφάλεια τόσο των κατοίκων όσο και των επισκεπτών του χωριού. Επιπλέον, έχει ήδη καθαριστεί ο χώρος του παρκινγκ όπισθεν του Ιερού Ναού και θα δοθεί σήμερα το απόγευμα σε χρήση προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο μεγάλος κυκλοφοριακός φόρτος στην Κοινότητα.

«Ήταν από τις πρώτες προτεραιότητές μας με την ανάληψη των καθηκόντων μας η διασφάλιση της ασφάλειας των κατοίκων και επισκεπτών που ήταν σε κίνδυνο από τα καμπαναριά του Αγίου Νικολάου. Το έργο έχει πια ολοκληρωθεί και θα ήθελα να ευχαριστήσω τις τεχνικές υπηρεσίες που κινήθηκαν ταχύτατα, τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Μιχάλη Γεωργούδη για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε να σχεδιαστεί και ολοκληρωθεί το έργο παρακάμπτοντας τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Χρήστο Χατζηηλιά και τους κατοίκους για την συνδρομή τους σε κάθε βήμα και την στενή συνεργασία τους με τον Δήμο» δήλωσε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required