6 Ιουλ 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Δήμου Ανατολικής Σάμου από 8 έως 14 Ιουλίου

v 8 Ιουλίου: Στο1ο & 2ο Γυμνάσιο πόλεως Σάμου, θα παρουσιαστεί η παιδική θεατρική παράσταση «οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες». Ώρα 20:30
v 9 και 10 Ιουλίου: Ηραία Πυθαγόρεια, Αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου. Θεατρική παράσταση: «Το νησί των Θαυμάτων», από την δημιουργική ομάδα Απαράμιλλο. Η παράσταση γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος του υπουργείου Πολιτισμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός». Σκηνοθεσία Θανάσης Κριτσάκης-Δημήτρης Μπαμπίλης. Ώρα 20.30.

v 12 και 13 Ιουλίου: Διοργάνωση διήμερου νησιώτικου Φεστιβάλ στο γήπεδο της Χώρας από τον Αθλητικό σύλλογο «Λαίλαπας». Ώρα 21:00.

v 12 Ιουλίου: Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου «Ο Λυκούργος», Προβολή παιδικών ταινιών στην πλατεία Ειρήνης, με δωρεάν παρακολούθηση και δωρεάν προσφορά σνακ και νερού. Ώρα 21:00.

v 13 Ιουλίου: Στο 1ο & 2ο Γυμνάσιο πόλεως Σάμου θα παρουσιαστεί η κωμωδία «ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ». Ώρα 21:00

v 14 Ιουλίου: Έναρξη Γιορτών κρασιού στο εμβληματικό κτίριο του Μουσείου Οίνου με οινογευστική δοκιμή των κρασιών του Συνεταιρισμού και μουσικοχορευτικά δρώμενα. Ώρα έναρξης 20:00.

Στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σάμου είναι σε εξέλιξη οι εξής δύο εκθέσεις:

v Η Σάμος στην Ελληνική Επανάσταση - 200 χρόνια από την Ναυμαχία της Σάμου, Έκθεση τεκμηρίων στο Κτήριο των ΓΑΚ (Ιστορικό Αρχείο Σάμου). Η έκθεση θα διαρκέσει έως 30 Σεπτεμβρίου, ώρες και μέρες εργάσιμες από 9:00 – 13:00. Είσοδος ελεύθερη

v «Ότι επιμένει δια την Σάμον ο εχθρός δεν είναι αμφιβολία. Πορεία προς την ανεξαρτησία». Διοργάνωση : Πολιτιστικός Σύλλογος Πυθαγορείου « Ο Λυκούργος», σε συνεργασία με το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο και με την υποστήριξη του Δήμου Ανατολικής Σάμου. Διάρκεια έκθεσης: 15 Ιουνίου έως 10 Ιουλίου 2024 , Χώρος : Art SpacePythagorion, Πυθαγόρειο. Ώρες λειτουργίας: 20.00-23.00, καθημερινά. Είσοδος ελεύθερη








Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required