1 Ιουν 2024

Special Olympics 2024 - Μετάλλια και διακρίσεις για τους αθλητές του Συλλόγου «Η Μέλισσα»

Εξαιρετικές οι εμφανίσεις των αθλητών του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Π.Ε. Σάμου «Η Μέλισσα» που έλαβαν μέρος στους Αγώνες των Special Olympics 2024 που διεξήχθησαν από 24 έως 29 Μαΐου στο Λουτράκι Κορινθίας.

Παρακάτω, με δικά τους λόγια, από τη σελίδα του συλλόγου στο facebook, η περιγραφή των αγωνιστικών ημερών.




Φωτογραφίες: Από τη σελίδα του συλλόγου στο Facebook

Η πρώτη αγωνιστική ημέρα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία! Οι αθλητές μας πέρασαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν την 2η και την 3η αγωνιστική ημέρα! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, όλων των αποστολών, για την αγωνιστικότητα, το ήθος και για την υποστήριξη τους!

Στην συνέχεια επισκεφτήκαμε τον Ισθμό συζητώντας για την ιστορία του αλλά και την σημασία που έχει για την ναυτιλία μας!






Η δεύτερη αγωνιστική ημέρα ολοκληρώθηκε με μετάλλια, διακρίσεις και πολλά χαμόγελα!

Οι αθλητές μας αγωνίστηκαν δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, εμψυχώνοντας τους αθλητές όλων των αποστολών κάτι το οποίο αποτελεί για εμάς τη σημαντικότερη διάκριση!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, όλων των αποστολών, για τις επιτυχίες τους, το ήθος και για την υποστήριξη τους! 






Η 3η και τελευταία αγωνιστική ημέρα ολοκληρώθηκε με τις συμμετοχές των αθλητών μας στα αγωνίσματα ρίψεων!

Οι αθλητές μας έπειτα από σκληρή προσπάθεια και με πίστη στον εαυτό τους κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο στις κατηγορίες τους!

Οι σχέσεις που δημιουργούνται με αποστολές των άλλων ομάδων και οι εμπειρίες που αποκτούν τα παιδιά μας αποτελούν την μεγαλύτερη επιτυχία! Συγχαρητήρια σε όλους! Special Olympics Hellas Δήμος Ανατολικής Σάμου - Municipality of Eastern Samos



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required