1 Ιουν 2024

Ταεκβοντο – Πολύ καλές εμφανίσεις των αθλητών του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Επίλεκτων Κώστα Βακάκη στο Hereya Open Sofia

Το διεθνές τουρνουά Ταεκβοντο 15th Hereya Open Sofia, που διεξήχθη στις 21 και 22 Απριλίου 2024, στο Asics Arena της Σόφιας στην Βουλγαρία, φιλοξένησε περίπου 1.100 αθλητές από 12 χώρες. Η ελληνική αποστολή απαρτίζονταν απο 87 αθλητές, ανάλογα με την κατηγορία των κιλών και την ηλικία τους (Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων, Ανδρών, Γυναικών).

Από τη Σάμο έλαβε μέρος ο αθλητής της Εθνικής Ομάδας Επίλεκτων Λεωνίδας Στασινής (Σύλλογος «Ο Ανταίος»), από τον Πλάτανο, στην κατηγορία Παίδων (-65Kg) που κατέλαβε την 3ηθέση, μετά από 2 νίκες και 1 ήττα.



Εκτός του Λεωνίδα Στασινή, ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Επίλεκτων Κώστας Βακάκης (να σημειωθεί ότι ο ίδιος, το 2008 ήταν μέλος της Εθνικής Επίλεκτων Ν. Ελλάδος, ως αθλητής, και 16 χρόνια μετά συμμετείχε πλέον ως προπονητής), κοουτσάρησε και την αθλήτρια Χριστίνα Δεληγιώργη, κατηγορίας Νεανίδων (-59Kg) που κατάφερε να πάρει την 1η θέση.


«Υπήρξε καταπληκτική εμπειρία, και για τους αθλητές αλλ και για μένα ως προπονητή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, ακόμη μια φορά, για την πολύχρονη στήριξή τους, την Hellenic Seaways και την Blue Star Ferries», δήλωσε ο Κώστας Βακάκης μετά το τέλος των αγώνων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required