14 Ιουν 2024

«Το Μονοπάτι των Χρωμάτων» - Ένα εκπληκτικό παραμύθι στο νέο ηλεκτρονικό περιοδικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σάμου

Το νέο ηλεκτρονικό περιοδικό που δημιούργησαν οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σάμου είναι γεμάτο με τις μοναδικές δράσεις και πρωτοβουλίες του σχολείου. Στις σελίδες του περιοδικού ο αναγνώστης θα βρει: Αθλητικές επιτυχίες και διακρίσεις, περιβαλλοντικές δράσεις και πρωτοβουλίες για έναν πιο πράσινο πλανήτη, εθελοντικές δράσεις και προσφορά στην κοινότητα, καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα και workshops.

Στη νέα αυτή έκδοση θα σας γοητεύσει και το παραμύθι «Το Μονοπάτι των Χρωμάτων» που δημιουργήθηκε από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου.

Το παραμύθι αυτό ενσωματώνει ταλέντο, φαντασία και συνεργασία, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία ανάγνωσης. Το βιβλίο διαθέτει εικονογραφήσεις δημιουργημένες από τους ταλαντούχους μαθητές και την εικαστικό του σχολείου, προσφέροντας μια οπτική εμπειρία που εμπλουτίζει την ανάγνωση. Η αφήγηση του παραμυθιού μεταφέρει τους αναγνώστες σε έναν κόσμο γεμάτο χρώματα και όνειρα, προσκαλώντας τους να εξερευνήσουν τις φαντασιακές ανατροπές και τους χαρακτήρες της ιστορίας. Μέσα από την πλοκή του βιβλίου, προβάλλονται αξίες όπως η αγάπη, η φιλία και η συνεργασία, ενισχύοντας τα θετικά μηνύματα προς τους νεαρούς αναγνώστες.


Η δημιουργία του παραμυθιού «Το Μονοπάτι των Χρωμάτων» αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα της δημιουργικότητας και της ενότητας που χαρακτηρίζουν τη σχολική κοινότητα του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Σάμου. Κάθε σελίδα του βιβλίου αντικατοπτρίζει τα χρώματα της φαντασίας και της καρδιάς των παιδιών, καθιστώντας το παραμύθι αυτό ένα πολύτιμο έργο για όλους όσους συμμετείχαν στη δημιουργία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required