21 Ιουν 2024

Δημόσιες ευχαριστίες του αντιπεριφερειάρχη Σάμου για τη συνδρομή της 79 ΑΔΤΕ στους καθαρισμούς του επαρχιακού δικτύου

Ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Ελισσαίος Μαυρατζώτης, με αφορμή την θετική ανταπόκριση της 79 ΑΔΤΕ στο αίτημα για τη συνδρομή της στον καθαρισμό των επαρχιακών δρόμων στη δικαιοδοσία της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε δημόσια τις θερμές ευχαριστίες μας προς τον διοικητή της ΑΣΔΕΝ, αντιστράτηγο κ. Εμμανουήλ Θεοδώρου και τον διοικητή της 79 ΑΔΤΕ Σάμου, ταξίαρχο κ. Ελευθέριο Οικονόμου για την πολύτιμη συμβολή τους στον καθαρισμό του επαρχιακού δικτύου στην περιοχή των Δρακαίων. Η διάθεση μηχανημάτων και προσωπικού της 79 ΑΔΤΕ για τον καθαρισμό της περιοχής υπήρξε καθοριστική όχι μόνο για την ασφάλεια των οδηγών και των κατοίκων αλλά και της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος καθώς διανύουμε την αντιπυρική περίοδο. 

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς καθώς οι ''εθιμοτυπικές συναντήσεις'' που είχαμε κατά την ανάληψη των καθηκόντων μας αποτέλεσαν την βάση για μια εποικοδομητική συνεργασία με άμεσα αποτελέσματα για το καλό του νησιού, που όλοι υπηρετούμε. Είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί και τους ευχαριστούμε για όλα όσα μας προσφέρουν και περισσότερο από όλα το αίσθημα ασφάλειας στο ακριτικό μας νησί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required