26 Μαΐ 2024

Επισκέψεις στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου

To Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποίησε επισκέψεις στο σύνολο των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, όπου και συζητήθηκαν με το παρευρισκόμενο προσωπικό όλα τα υφιστάμενα υπηρεσιακά ζητήματα, που απασχολούν έκαστη Αστυνομική Υπηρεσία, με κυριότερο εξ αυτών την σοβαρότατη έλλειψη μόνιμου αστυνομικού προσωπικού.

Κατά τις εν λόγω επισκέψεις, έγινε δωρεά από την Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου οκτώ 8 βαλιτσών-φαρμακείων, σε ισάριθμες αστυνομικές Υπηρεσίες, καθώς και ενός πολυμηχανήματος-εκτυπωτή για τις ανάγκες του γραφείου ταυτοτήτων της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου.

Με τον Δήμαρχο Φούρνων (δεύτερος από δεξιά), Δημήτριο Καρύδη

Στο κέντρο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου,
Ταξίαρχος Δημήτριος Μαϊστρέλλης

Την Πέμπτη 23/05/2024, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Ν. Σάμου έχοντας πλήρη εικόνα των ζητημάτων που απασχολούν τις Υπηρεσίες και το αστυνομικό προσωπικό, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Δ.Α. Σάμου, Ταξίαρχο κ. Μαϊστρέλλη Δημήτριο. Ο κ. Διευθυντής αφού άκουσε όσα του παραθέσαμε, όπως και τις από μέρους μας προτεινόμενες λύσεις για αρκετά από τα υφιστάμενα ζητήματα, μας ανέπτυξε τις θέσεις του για κάθε ένα θέμα ξεχωριστά, επιδεικνύοντας σαφή θέληση για την επίλυση και αντιμετώπισή τους. 




«Ως Ένωση θα παρακολουθούμε διαρκώς τα υφιστάμενα, αλλά και τα όποια ανακύπτοντα ζητήματα και ιδίως την επίλυση και εξομάλυνση αυτών κατόπιν διοικητικής μέριμνας, ώστε το αστυνομικό προσωπικό να μπορεί να ανταποκριθεί απερίσπαστα και υπό τις προβλεπόμενες εργασιακές συνθήκες, στα καθήκοντά του».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required