19 Μαΐ 2024

Η επίσκεψη στη Σάμο, του Πρωταθλητή Ευρώπης με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος, Τάκη Φύσσα

Ο Τάκης Φύσσας, Πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος και πρόεδρος των Legends 2004, βρέθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Σάμου και την Ακαδημία της Valencia CF στο νησί μας, τον Νέο Πανσαμιακό ΑΣ, για να παρακολουθήσει τα παιδιά στην προπόνησή τους.

Αργότερα, στο ξενοδοχείο Αιολίς, ακολούθησε ομιλία προς γονείς και παιδιά για το πώς κατάφερε η Εθνική μας ομάδα το 2004, σαν οικογένεια να φτάσει στην κατάκτηση του EURO, καθώς επίσης και για τις “θυσίες” που χρειάστηκαν για να φτάσει σε υψηλό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής. Τους εξήγησε πόσο σπουδαία είναι η μόρφωση και η παιδεία για έναν ποδοσφαιριστή, αλλά και πόσο σημαντική είναι η διατροφή, η καλή ζωή και η σωστή νοοτροπία μέσα και έξω από τα γήπεδα.



Η επίσκεψη αυτή αποτελεί event μιας σπουδαίας δράσης της Ακαδημίας της Βαλένθια στην Ελλάδα, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με την ανεξάρτητη ανθρωπιστική οργάνωση “Praxis” και διοργανώνει το πρόγραμμα “Charity of the Year” το οποίο περιλαμβάνει διαδραστικές επισκέψεις σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, camps αλλά και φιλανθρωπικά events.



Πρεσβευτής της σπουδαίας δράσης είναι φυσικά ο Τάκης Φύσσας, μέλος της ομάδας που δόξασε την Ελλάδα πριν από 20 χρόνια. Μια ομάδα που συμβολίζει ό,τι πιο σημαντικό και αγνό έχει να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο.



Στη συνέχεια, μοίρασε αυτόγραφα και έβγαλε φωτογραφίες με όλα τα παιδιά. Αναμνηστικά που θα τα συντροφεύουν στο υπόλοιπο της ζωής τους.

Πηγή: samostoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required