28 Μαΐ 2024

Συνάντηση δημάρχου Ανατολικής Σάμου, Πάρη Παπαγεωργίου, με επαγγελματίες του Πυθαγορείου

Συνάντηση με επαγγελματίες του Πυθαγορείου είχε σήμερα Τρίτη, 28 Μαΐου, ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Πάρης Παπαγεωργίου, στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου στο Πυθαγόρειο, με αντικείμενο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και ζητήματα που αφορούν την τουριστική περίοδο και την ευρύτερη αναβάθμιση της περιοχής.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Γιώργος Κυριαζής και Βασίλης Στεφανής, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου, κ. Γιάννης Αρχοντούλης, καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Γεωργούδης. 


Τα κύρια ζητήματα που τέθηκαν από μέρους των επαγγελματιών ήταν η αποκομιδή των απορριμμάτων, η ενίσχυση της ανακύκλωσης καθώς και η διασφάλιση ότι θα μειωθεί η όχληση των κατοίκων και επισκεπτών, το θέμα με τις πέργκολες στην παραλιακή ζώνη, η αντικατάσταση των πινακίδων στις οδούς και η επίλυση ζητημάτων στην αρίθμησή τους, γενικότερες παρεμβάσεις αισθητικής αναβάθμισης στην Δημοτική Κοινότητα, η δημιουργία ραμπών ΑμεΑ, η κατασκευή δημόσιων τουαλετών κ.ά. 

Στον διάλογο που έγινε υπήρξαν εποικοδομητικές προτάσεις από μέρους των επαγγελματιών οι οποίες θα κατατεθούν και εγγράφως στον Δήμο τις προσεχείς ημέρες. Παράλληλα συμφωνήθηκε η συνάντηση να επαναληφθεί σύντομα και να συζητηθούμε περαιτέρω τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Πυθαγορείου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required