26 Μαΐ 2024

Η εκπαιδευτική δράση του 2ου Γυμνασίου Σάμου για τους Εθελοντές Πυροσβέστες στο πλαίσιο του μαθήματος Εργαστήρια Δεξιοτήτων

Στο 2ο Γυμνάσιο Σάμου στις 16 και 23 Μαΐου 2024, στο πλαίσιο του μαθήματος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων (ΕΡΔΕ), οι Εθελοντές Πυροσβέστες κύριοι Σεϊρλής και Κιρκιτζώτης επισκέφθηκαν τα τμήματα της Β' τάξης και ενημέρωσαν τους μαθητές για θέματα πρόληψης και προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, τονίζοντας πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή στις εθελοντικές ομάδες Πυρόσβεσης του νησιού.
 
Στις δράσεις συμμετείχαν, ως εθελοντές πυροσβέστες, οι μαθητές Φλωρούς Γεωργία (2ο Γυμνάσιο Σάμου) και Φλωρούς Γιάννης (ΕΠΑΛ Σάμου). Το συντονισμό και την επιμέλεια της δράσης είχε η εκπαιδευτικός του σχολείου κα Κυριακού Σταυρούλα.



Θερμές ευχαριστίες αποδόθηκαν στην εκπαιδευτικό του σχολείου κα Κυριακού Σταυρούλα για την πρωτοβουλία της και την οργάνωση των ενημερώσεων, καθώς και τους κ. Σεϊρλή και Κιρκιτζώτη και τους μαθητές Γεωργία και Γιάννη Φλωρούς για τη συμμετοχή τους. 



Το 2ο Γυμνάσιο Σάμου συνεχίζει τις δράσεις που σκοπό έχουν να ευαισθητοποιούν τους μαθητές σε θέματα που αφορούν την καθημερινή ζωή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required