Chefs, sommeliers, barthenders, δημοσιογράφοι οίνου, ιδιοκτήτες εστιατορίων, ξενοδοχείων και bar, αλλά και γνωστοί οινολάτρες εξέφρασαν πολύ θετικά σχόλια για τη φρουτώδη και ανθώδη γεύση των γλυκών σαμιώτικων μοσχάτων, τα οποία συνδυάστηκαν με εμπνευσμένες συνταγές για να αναδείξουν την ποιοτική τους γεύση και τη μακρά επίγευση:
Μπριός με γραβιέρα Νάξου συνδυασμένα με Samos Vin Doux, κoτόπουλο με κρέμα και kimchi που συνοδεύτηκε μοναδικά από Samos Grand Cru, μοσχαράκι πικάντικο που συνδυάστηκε και μαγειρεύτηκε με το μοναδικό Samos Nectar και για το επιδόρπιο Τiramisu, μαζί με το οποίο προσφέρθηκε το παλαιωμένο Samos Anthemis.
Άψογος οικοδεσπότης ο Έλληνας blogger και sommelier Τόνυ Ασκητής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου