Οι ex. chefs Ευάγγελος Μπιλιμπάς και Ασλάνης Παντερλής |
Παξιμάδια κριθαρένια και από χαρούπι, χάχλες και τραχανάς, πετιμέζι από σύκα, αλίπαστα και αντσούγιες, σάλτσες από λιαστή τομάτα, λαδοτύρι, μυζήθρα και ανθότυρο, ρεβύθια Λισβορίου, αρωματικά και βότανα, γαρίδες, σαρδέλες Καλονής και παπαλίνα, ροδόσταμο και αρισμαρί, λουκάνικα παραδοσιακά, κατσικάκι και παστουρμάς από μοσχάρι, ούζο και ελαιόλαδο, «έδεσαν» μοναδικά τις ξεχωριστές τους γεύσεις με τα ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου, σε πρωτοποριακές γευστικές δημιουργίες.
Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές, ενώ, με την ολοκλήρωση του project θα είναι διαθέσιμη η οπτικοποιημένη παρουσίαση καθώς και ο τρόπος παρασκευής.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου