Η πεντανόστιμη και πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συνταίριαξε μοναδικά με τα γλυκόπιοτα, εκατοντάδων διεθνών διακρίσεων, κρασιά Π.Ο.Π. του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και τους φημισμένους οίνους της ιταλικής Enoteca Regionale Emilia Romagna.
Αυτή η οινογευστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Φάρος» στο Αλυκό Νάξου και το μενού περιλάμβανε εξοχικό κατσικάκι Νάξου με Γραβιέρα Νάξου και μοσχαράκι Νάξου στο πήλινο με πανδαισία ναξιώτικων τυριών (ξινοτύρι, γραβιέρα και κεφαλοτύρι), συνοδευόμενα, φυσικά, από τα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της Enoteca.
Σύμφωνα με τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, στο οινογευσιγνωστικό αυτό event απόλαυσαν μια μοναδική εμπειρία, καθώς η «δυνατή» γεύση της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π. της Ε.Α.Σ. Νάξου μαζί με τα γλυκόπιοτα, πολυβραβευμένα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της ιταλικής Enoteca, όχι μόνο ανέδειξαν την ποιότητά τους αλλά και κατάφεραν να δημιουργήσουν την πιο καλή διάθεση σε όλους!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου