24 Οκτ 2024

Επίσκεψη στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας

Ο βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, επισκέφθηκε με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κ. Παρασκευά Παπαγεωργίου (ο οποίος συνοδευόταν από την αν. προϊσταμένη της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κα. Αγγέλα Καζάκου), το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, με αντικείμενο συνάντησης τα πολύ σοβαρά θέματα που υπάρχουν ακόμα και αφορούν τις επιπτώσεις του σεισμού της Σάμου.

Συναντήθηκαν με τον υφυπουργό κ. Χρήστο Τριαντόπουλος, τον γενικό γραμματέα Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών & Κρατικής Αρωγής κ. Πετρ. Καμπούρη και την γενική δ/ντρια Δ.Α.Ε.Φ.Κ. κα. Μαρία Κλεάνθη.

Σε ευρεία σύσκεψη, παρουσία όλων των υπηρεσιακών παραγόντων, τέθηκαν στο σύνολό τους τα θέματα που εκκρεμούν και τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα, σχετικά με τις δομές και τις ιδιοκτησίες που επλήγησαν, τις αποζημιώσεις και τα επιδόματα στους δικαιούχους.

Ο υφυπουργός έδωσε εντολή και οδηγίες στους υπηρεσιακούς παράγοντες για άμεσες λύσεις και επιτάχυνση των διαδικασιών.

Παράλληλα παρέδωσε στον βουλευτή και στον δήμαρχο τον τόμο με το τελικό σχέδιο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος «Σάμος 2030. Ανασυγκρότηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Ο υφυπουργός με τους συνεργάτες του, θα επισκεφθεί για μια ακόμα φορά τη Σάμο, το αμέσως προσεχές διάστημα, ώστε να ελέγξει τη πορεία υλοποίησης των έργων και να συντονίσει επιπλέον δράσεις.

Ο βουλευτής ευχαρίστησε τον κ. Τριαντόπουλο για τις διαρκείς προσπάθειές του, στην αποκατάσταση των συνεπειών του καταστροφικού σεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required