3 Οκτ 2024

Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου - Ξεκινά τη νέα περίοδο προβολών με... «Υπνοθεραπεία»

Το χειμερινό πρόγραμμα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου ξεκινά αυτό το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, στις 20:30, στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου με την ταινία «Υπνοθεραπεία». Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Αντρέ και η Βέρα είναι ένα νέο ζευγάρι, συνέταιροι σε μια ανερχόμενη νεοφυή εταιρεία. Έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την «Ηπιόνη», μια εφαρμογή για την υγεία της γυναίκας, σε έναν σημαντικό διαγωνισμό. Πριν πάνε εκεί, η Βέρα δοκιμάζει υπνοθεραπεία για να σταματήσει το κάπνισμα. Από εκείνο το σημείο, η συμπεριφορά της αλλάζει και αρχίζει να κάνει πράγματα που εκπλήσσουν τον Αντρέ και δοκιμάζουν τη σχέση και τη συνεργασία τους.

Ακόμα μια ταινία από τον Βορρά που επιχειρεί να σατιρίσει τη σοβαροφάνεια και τη σπουδαιοφάνεια των επαγγελματικών μας τρόπων, το ψυχαναγκαστικό κυνήγι της τελειότητας και τις ανταγωνιστικές μας διαθέσεις, με την ειδοποιό διαφορά ότι η δράση της δεν τοποθετείται στον εργασιακό χώρο, αλλά στον «κλάδο» των νεοφυών επιχειρήσεων, όπου (υποτίθεται πως) πρωτοστατούν η δημιουργικότητα, η ελευθερία και η ελευθεροστομία.

Έτος: 2023

Χώρα: Σουηδία/Νορβηγία
Διάρκεια: 98'
Σκηνοθεσία: Ερνστ Ντε Γκιρ
Πρωταγωνιστούν: Άστα Κάμα Όγκουστ, Χέρμπερτ Νόρντρουμ, Άντρεα Έντουαρντς.

(Πηγή: LIFO)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required