2 Οκτ 2024

Ο βουλευτής Σάμου για τα εγκαίνια του Αλιευτικού Καταφυγίου στους Φούρνους

Ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, με αφορμή τα εγκαίνια του Αλιευτικού Καταφυγίου Φούρνων, που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Διονύση Σταμενίτη, ανέφερε σχετικά τα εξής:

«Με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Διονύση Σταμενίτη και τον γενικό γραμματέα Ενωσιακών Πόρων & Υποδομών του Υπουργείου κ. Δημήτρη Παπαγιαννίδη παραβρεθήκαμε στα εγκαίνια του Αλιευτικού Καταφύγιου στους Φούρνους Κορσέων.

Ο εξαιρετικός δήμαρχος, κ. Δημήτρης Καρυδης, οργάνωσε για το σκοπό αυτό μια εντυπωσιακή τελετή στο λιμάνι του μαγευτικού νησιού.

Το έργο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην οικονομική ανάπτυξη των νησιών, αφού η αλιεία αποτελεί την βασική πηγή εισοδήματος.

Επιστρέφοντας στη Σάμο επισκεφθήκαμε διαδοχικά το Δήμο Δυτικής Σάμου, τον Ε.Ο.Σ. Σάμου, την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου και τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.

Με τους θεσμικούς παράγοντες, κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους, κ. Γιάννη Σκούτα, κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη, κ. Πάρη Παπαγεωργίου και κ. Γιώργο Λάφη, πρόεδρο του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου, συζητήσαμε διεξοδικά όλα τα επείγοντα προβλήματα που απασχολούν το νησί μας.

Η ηγεσία του Υπουργείου, υφυπουργός και γεν. γραμματέας, τα κατέγραψαν και υποσχέθηκαν εφικτές και άμεσες λύσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required