22 Οκτ 2024

23 Οκτωβρίου - Ημερίδα με θέμα: «Βία και παρενόχληση στο χώρο εργασίας»

To Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ανατολικής Σάμου και ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμων Σάμου διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Βία και παρενόχληση στο χώρο εργασίας» που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, στις 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου.

Η βία και η παρενόχληση στο χώρο εργασίας, όπου τα άτομα περνούν τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους, είναι μία παραβατική συμπεριφορά που πλέον αντιμετωπίζεται από τη νομοθεσία.


Στόχος της ημερίδας είναι να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει εργαζόμενες και εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σχετικά με τη βία και παρενόχληση στον κόσμο της εργασίας, τους ορισμούς παρενόχλησης, τα είδη και τις μορφές της, τις επιπτώσεις της, τα μέτρα και τις πολιτικές για την καταπολέμηση και την πρόληψή της.

Οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι η κα Βασιλική Σαΐνη από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και Αντιμετώπισης Πολλαπλών Διακρίσεων του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, η κα Μαρία Βουτσίνου από το Συνήγορο του Πολίτη και ο κος Παναγιώτης Καλογραίας, από την Επιθεώρηση Εργασίας Σάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required