7 Σεπ 2024

Ο Καθηγητής Μανόλης Γ. Βαρβούνης εκλέχθηκε Κοσμήτορας της Σχολής Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Την Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής Κοσμήτορα της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Εξελέγη ομοφώνως ο Καθηγητής Λαογραφίας του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας κ. Μανόλης Γερ. Βαρβούνης. Πρόκειται για τη δεύτερη εκλογή του στο ίδιο αξίωμα, καθώς είχε εκλεγεί για πρώτη φορά Κοσμήτορας της Σχολής το 2021.

Η ομόφωνη αυτή εκλογή αποτελεί επιβράβευση του έργου που ο κ. Βαρβούνης έχει προσφέρει τόσο ως Αναπληρωτής Πρόεδρος (2010-2015) και ως Πρόεδρος (2016-2020) του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας, όσο και ως Κοσμήτορας (2021-2024) της Σχολής Κλασικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του ΔΠΘ, σχετικά με την διεθνοποίηση των νεοελληνικών σπουδών, την οργάνωση του ερευνητικού και ακαδημαϊκού έργου του πανεπιστημίου στους τομείς των κλασικών και ανθρωπιστικών σπουδών και της διεθνούς διασύνδεσης της Σχολής με ανάλογους ερευνητικούς και ακαδημαϊκούς φορείς, τόσο της Ελλάδας, όσο και κυρίως του εξωτερικού, ώστε να προκύψουν και οι ανάλογες επιστημονικές συνέργειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required