24 Σεπ 2024

30 Σεπτεμβρίου - Εκλογές στο Σωματείο Συνταξιούχων Ανατολικής Σάμου

Ανακοίνωση του Σωματείου Συνταξιούχων Ανατολικής Σάμου για τη Γενική Συνέλευση και τη διεξαγωγή εκλογών που θα διεξαχθούν τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, στο Εργατικό Κέντρο Σάμου. «Συνάδελφισσες και συναδέλφοι, συνταξιούχοι ΕΦΚΑ μισθωτοί του ιδιωτικού τομέα (πρώην ΙΚΑ-ΔΕΚΟ κ.λπ.), Ανατολικής Σάμου.

Η Διοίκηση του Σωματείου στη συνεδρίασή του τη Τρίτη 3/9/2024 αποφάσισε τη προκήρυξη εκλογών. Σας καλεί να πάρετε μέρος μαζικά και να μη λείψει κανείς.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30/9/2024 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

1. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 18.00

2. ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ:

1. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

2. Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός.

3. ΕΚΛΟΓΕΣ για νέο Δ.Σ για Εξελεγκτική Επιτροπή και αντιπροσώπων στο ΕΚΣ και στην ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ.

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτές μέχρι 29 Σεπτέμβρη στις 8.00 το απόγευμα, στα γραφεία του Σωματείου μας στο Εργατικό Κέντρο.

Οι υποψήφιοι θα ανακοινωθούν στη Γενική Συνέλευση πριν την έναρξη της ψηφοφορίας.

Συνάδελφοι, θέλουμε να επισημάνουμε το πόσο σημαντική και απαραίτητη είναι η παρουσία όλων μας στις εκλογές του σωματείου στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που βρισκόμαστε με τις συνεχείς ανατροπές δικαιωμάτων μας. Το σωματείο μας πρέπει να υπάρχει και να είναι δυνατό για να μπορεί ν’ ακούγεται και να προωθεί λύσεις στα προβλήματά μας. Η δύναμή του είναι τα μέλη του και εκφράζεται με την συμμετοχή μας στις Κινητοποιήσεις, αλλά και στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required