24 Σεπ 2024

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου - «Όλη η πόλη... στο πόδι!» - Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, τελευταία ημέρα της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και ήταν... όλη η πόλη (της Σάμου) στο πόδι! Σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αναφέρει: «Δώσαμε ρεπό στα.. αυτοκίνητα και γεμίσαμε με αθλητικές δραστηριότητες, χαμόγελα και κέφι την παραλιακή της πόλης μας. 

Αγώνες χρονομέτρησης ποδηλάτου και αγώνες δρόμου για άνδρες και γυναίκες. ΜΙα όμορφη πασαρέλα με βέσπες, από το Vespa Club και με ποδήλατα από την επιχείρηση «Μανώλαρος-Monkey Bike Shop».











«Περπατάμε, ποδηλατούμε, πατινάρουμε και ό,τι άλλο». Μικροί και μεγάλοι έκαναν ποδηλατοβόλτα, πεζοπορία, τρέξιμο και πατινάρισμα με την συμμετοχή και των Special Olympics. Ακολούθησαν οι απονομές των τιμητικών μεταλλίων ενώ ο Φιλοτεχνικός Όμιλος Σάμου μας τραγούδησε, τι άλλο; το “Έχω τ`όνειρό μου, το ποδήλατό μου”.











Η βραδιά έκλεισε με τους πολιτιστικούς συλλόγους “Ο Καπετάν Λαχανάς”, “Ο Λυκούργος”, “Ένωση Μικρασιατών Σάμου”, “Ωκυρρόη η Σαμία” και “Η Ειρήνη” που χόρεψαν και τραγούδαν την Σαμιώτισσα στην παραλιακή της πόλης μας».












Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required