23 Αυγ 2024

Ολοήμερη εκδρομή για τα μέλη του ΚΑΠΗ Δήμου Δυτικής Σάμου

Όπως μας ενημέρωσε η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου Δυτικής Σάμου, κα Φλώρα Τζεβρένη, ολοήμερη εκδρομή πραγματοποίησε την Τρίτη, 20 Αυγούστου, το ΚΑΠΗ Δήμου Δυτικής Σάμου σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου, στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιανής Πυθαγορείου Σάμου, όπου οι ωφελούμενοι προσκύνησαν τη θαυματουργή εικόνα της Υπεραγίας Θεοτόκου. Στη συνέχεια, έγινε επίσκεψη στο Πυθαγόρειο και ακολούθησε φιλοξενία τους στα Κ.Α.Α.Υ Ποτοκακίου. 

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων. Εγκάρδιες ευχαριστίες αποδόθηκαν προς τον Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Ελευθέριο Οικονόμου και στο προσωπικό του Κ.Α.Α.Υ. 


Τέλος, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από τα μέλη του Κέντρου Κοινότητας (Ψυχολόγο, Διαμεσολαβήτρια, Διοικητικό), τα οποία παρουσίασαν τις υπηρεσίες του Κέντρου. «Η προσπάθεια ενδυνάμωσης όλων και ιδιαίτερα της τρίτης ηλικίας συμβάλλει στη διαμόρφωση μίας όμορφης αλληλεπιδραστικής ατμόσφαιρας. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδρομής. 


Προχωράμε για νέες δράσεις και εκδρομές προς όφελος των συμπολιτών μας», ανέφερε η κα Τζεβρένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required