23 Αυγ 2024

40 χρόνια μετά... Επανένωση αποφοίτων Γενικού Λυκείου Σάμου του 1984

Συχνά, αναφερόμαστε σε «χρονιές» όταν πρόκειται να περιγράψουμε ένα καλό κρασί. Στην περίπτωση όμως επανασυνάντησης των αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Σάμου του 1984, μιλάμε σίγουρα για μια καλή «εσοδεία» ανθρώπων!

40 χρόνια μετά, σε ένα καλά προγραμματισμένο reunion, οι απόφοιτοι του 1984 ξαναβρέθηκαν στο Πυθαγόρειο με χαμόγελα και μπόλικες αναμνήσεις, με νοσταλγία για τα νεανικά τους χρόνια, χαριτωμένες αναφορές στους καθηγητές και τα ευτράπελα συμβάντα, στους πρώτους έρωτες μα και τα… «χτυποκάρδια» στα σαμιώτικα θρανία.



Είχαν τόσα να μοιραστούν και τόσα να θυμηθούν που η βραδιά φαινόταν να χει ξαναπάρει ύφος νεανικό και «σκανταλιάρικο», όπως τότε! Επιστήμονες, καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, στρατιωτικοί, τραπεζικοί, δικηγόροι, όλοι με κοινές σαμιώτικες καταβολές και σύνδεση με τον τόπο τους αλλά και τα νεανικά τους χρόνια. 




Αξίζει να σημειωθεί πως τη συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους οι καθηγητές Κώστας Βουδούρης και Στέλιος Μάρκου.


Οι απόφοιτοι του Γενικού Λυκείου Σάμου το 1984 εκτός από διάφορα αστεία και παραλειπόμενα που μοιράστηκαν, αντάλλαξαν μικροδωράκια ως ενθύμια της ξεχωριστής αυτής συνάντησης, μετά από 40 ολόκληρα χρόνια. Κάποιοι που ζουν σε άλλες περιοχές της Ελλάδας και εξαιτίας της απόστασης δεν κατάφεραν να παραστούν, δεν παρέλειψαν να στείλουν ένα όμορφο μήνυμα στους παλιούς τους συμμαθητές.

Ευχή όλων: Να σμίγουν ξανά και ξανά, χωρίς… «απουσίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required