23 Αυγ 2024

Τετάρτη, 28 Αυγούστου - Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Σάμο και Ικαρία για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου καλεί όλους τους φορείς του νομού και όλο το λαό του νομού να συμμετέχει μαζικά στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που έχει εξαγγείλει το Εργατικό Κέντρο Σάμου για την Τετάρτην 28 Αυγούστου, ώρα 19:30 στην πλατεία Πυθαγόρα και στις 21:00 στη νπλατεία Ευδήλου Ικαρίας, για τα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο Νοσοκομείο.

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους και όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν δυναμικό παρών.

Τα προβλήματα του Δημόσιου Συστήματος Υγείας είναι χρόνια, συνεχώς διογκώνονται, οι πολιτικές που ασκούνται στο τομέα της υγείας είναι ανθυγιεινές, σε βάρος της υγείας του λαού αφού θεωρούν κόστος το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής.

Το Νοσοκομείο της Σάμου καταρρέει, παρά τις εξαγγελίες του υπουργού και μαζί του καταρρέουν καθημερινά και οι εργαζόμενοι.

Πρέπει να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας γιατί σωτήρες δεν υπάρχουν και να απαιτήσουμε να ενισχυθούν με επείγουσες μόνιμες προσλήψεις τα τμήματα του νοσοκομείου που κινδυνεύουν να κλείσουν με:

4 ΜΟΝΙΜΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ, 3 ΜΟΝΙΜΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΣΤΗ ΜΕΘ, 3 ΜΟΝΙΜΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ, 2 ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΙ, 2 ΜΟΝΙΜΟΙ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΕΣ, 4 ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΕΠ, 2 ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ, 1 ΠΑΙΔΟΨΥΧΙΑΤΡΟΣ.


Να προκηρυχτούν όλες οι ιατρικές ειδικότητες που δεν υπάρχουν καθόλου στο νοσοκομείο.

Να υπάρξει γενναία ενίσχυση για όλο το υπόλοιπο προσωπικό.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required