12 Ιουλ 2024

«Συμμαχία Πολιτών» Δήμου Δυτικής Σάμου - Για τη λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Καρλόβασι

Με ανακοίνωσή της, η παράταξη «Συμμαχία Πολιτών» του Δήμου Δυτικής Σάμου, με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο, τ. δήμαρχο Δυτικής Σάμου Αλέξανδρο Λυμπέρη, αναφέρεται στην πρόσφατη εξέλιξη για τη λειτουργία του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας που λειτουργεί στο Καρλόβασι. Στην ανακοίνωση αναφέροντασι τα παρακάτω:

«Εντύπωση έκαναν οι δηλώσεις και οι θέσεις του σημερινού Δημάρχου του Δήμου Δυτικής Σάμου αναφορικά με το τεράστιο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την υπολειτουργία του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Καρλόβασι. Το συγκεκριμένο κατάστημα από τους 24 υπαλλήλους που διέθετε, σήμερα έχει μείνει μόνο με 3 και στην ουσία υπολειτουργεί.

Ο συνδυασμός μας στην 7η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (19/4/2024) έθεσε το θέμα και ζήτησε από τον Δήμαρχο να πάρει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες που απαιτούνται ώστε να διεκδικήσει την πλήρη λειτουργία της Τράπεζας στο Καρλόβασι για να επιτευχθεί η σωστή εξυπηρέτηση των πολιτών, των επιχειρηματιών και των επισκεπτών του Δήμου μας.

Με καθυστέρηση περίπου τριών μηνών και αντί αποτελέσματος ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου έρχεται να μας διαβεβαιώσει, σαν εκπρόσωπος της τράπεζας, πως όχι μόνο το κατάστημα στο Καρλόβασι δε θα κλείσει και δε θα φύγει κανείς από τους εναπομείναντες 3 υπαλλήλους, αλλά προγραμματίζεται κτηριακή αναβάθμιση και τοποθέτηση νέου μηχανήματος ΑΤΜ ώστε να μη << στερηθούμε μέρους υπηρεσιών, ειδικά για τα άτομα τρίτης ηλικίας >> όπως δήλωσε.

Τον ρωτάμε λοιπόν:

· Το γεγονός πως για είκοσι και πλέον ημέρες το μηχάνημα ΑΤΜ της τράπεζας δε λειτουργούσε με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου μας, δεν τον προβλημάτισε;

· Η προβληματική λειτουργία του καταστήματος με 3 μόνο υπαλλήλους τον βρίσκει σύμφωνο;

· Η μεταφορά του πελατολογίου Business και Premium από το Καρλόβασι στο Βαθύ με επακόλουθο την περαιτέρω ταλαιπωρία του εμπορικού κόσμου πως εκλαμβάνεται για μια πόλη που όπως ο ίδιος διατείνεται είναι «το εμπορικό κέντρο όλης της Σάμου και έδρα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στο νησί μας»;

Αντί να διεκδικήσει την επίλυση των παραπάνω ζητημάτων, έρχεται να μας διαβεβαιώσει πως δεν υπάρχει πρόβλημα. Θα θέλαμε να του υπενθυμίσουμε πως οι όποιες υπηρεσίες και τράπεζες λειτουργούν ακόμη στο Καρλόβασι, ακόμη και ο Δήμος Δυτικής Σάμου στον οποίο προΐσταται, είναι αποτέλεσμα αγώνων κάποιων πριν από αυτόν και χωρίς αυτόν.

Σήμερα όμως απαιτούμε, αν μη τι άλλο, τη διατήρηση των κεκτημένων!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required