26 Ιουλ 2024

Σύσκεψη για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 24 Ιουλίου, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ανατολικής Σάμου, σύσκεψη με θέμα τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Πάρης Παπαγεωργίου, o εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου Ανατολικής Σάμου κ. Δημήτρης Βλασιάδης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Ελισσαίος Μαυρατζώτης και στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, εκπρόσωποι του ΤΕΕ Σάμου, πρόεδροι και μέλη συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου κ. Μάνος Βαλής, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου κ. Μανώλης Φλωρούς, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κα Αγάπη Μαγαλιού, ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «ΑναΣα» κ. Σταμάτης Τσολακάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» κ. Τίμος Χατζηλαγός και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.



Η σύσκεψη αφορούσε την ενημέρωση για το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια και τη συγκέντρωση των προτάσεων–παρατηρήσεων των τοπικών φορέων ώστε αυτές να κωδικοποιηθούν προκειμένου να προχωρήσει ο Δήμος Ανατολικής Σάμου στο επόμενο βήμα εξειδίκευσης των προτάσεων και ορισμού ομάδας εργασίας όπως σχετικά προβλέπεται.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required