29 Ιουλ 2024

«Μέλι και κεντρί» - Έκδοση 4ου βιβλίου από τον Σύλλογο Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη»

Η λογοτεχνική ομάδα του Συλλόγου Μουσικής και Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη», την οποία στην παρούσα δράση απετέλεσαν οι: Άννα Ασημίνα, Κούλα Καραμηνά Πόθου, Μαργαρίτα Ικαρίου, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Μαρία Πρεσβέλου, Βασίλης Τζανέλλης, Νίτσα Κιάσσου, Έλσα Χίου και Έλενα Χουσνή, εξέδωσε το τέταρτο κατά σειρά πεζογράφημά της με τίτλο: «Μέλι και κεντρί».

Κεντρικό θέμα των αφηγημάτων είναι ο έρωτας. Ο έρωτας ο κεραυνοβόλος και υψιπετής, ο μυστικός και ψυχοφθόρος, ο αφοσιωτικός και παθιασμένος, ο νεανικός ή ώριμος, ο διαρκής ή παροδικός, ο έντονος, βίαιος ή «πλατωνικός», ο καστροκαταλύτης. 

Ο έρωτας που διαπερνά με τα εύστοχα βέλη του τις καρδιές των ανθρώπων κάθε ηλικίας και τους υποχρεώνει να παραμερίσουν τη λογική και τα πρέπει, να αισθανθούν το ένα μέλος την αδήριτη ανάγκη του άλλου, να ανταλλάξουν τις καρδιές τους και να γράψουν στα κατάβαθα των ψυχών τους, ανεξίτηλα συνήθως, την ερωτική τους περιπέτεια.

Στο «Μέλι και κεντρί» τα διηγήματα της λογοτεχνικής ομάδας «Ηδύλη» αναφέρονται σε ιστορίες ανάμικτου πόθου και αφοσίωσης, πνευματικής και σωματικής έλξης, βαθιάς οδύνης και έντονων αναδρομών μνήμης, όταν παρέλθουν τα χρόνια. Είναι ένας τρυφερός ύμνος στον έρωτα που μετεξελίσσεται σε (αιώνια) αγάπη.

Πωλείται στα βιβλιοπωλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required