6 Ιουν 2024

Ο βουλευτής Χριστόδουλος Στεφανάδης για την επίσκεψη του υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στη Σάμο

Στον Δήμο Δυτικής Σάμου
Ο βουλευτής Σάμου κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, συνόδευσε τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο στην επίσκεψη που πραγματοποίησε μαζί με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου κ. Πέτρο Καμπούρη και την διευθύντρια της Δ.Α.Ε.Φ.Κ. κα. Μαρία Κλεάνθη, στη Σάμο.

Ο κ. Στεφανάδης μετά το τέλοςτης επίσκεψης δήλωσε: «Ο κ. Τριαντόπουλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τα συσσωρευμένα προβλήματα του σεισμού και έχει καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για την επίλυση τους, στις συναντήσεις που είχε στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, στον Δήμο Δυτικής Σάμου, στον Δήμο Ανατολικής Σάμου και στο Επιμελητήριο, ενημερώθηκε για τα τρέχοντα προβλήματα αλλά και εξήγγειλε μετρά κρατικής αρωγής. 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Σάμου
Συγκεκριμένα, τα μέτρα αυτά αφορούν την επιτάχυνση της επιδότησης ενοικίου – συγκατοίκησης και της έκδοσης οικοδομικών αδειών, την χρηματοδότηση για την επισκευή σχολείων, την χρηματοδότηση έργων υποδομής σε οδοποιία και λιμένες.

Στο Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου
Επιπλέον, πολλή σημαντική πρωτοβουλία είναι η εκπόνηση και παρουσίαση στο Επιμελητήριο της πρότασης «ΣΑΜΟΣ 2030: Ανασυγκρότηση και Βιώσιμη Ανάπτυξη». Η ολοκληρωμένη αυτή πρόταση που επεξεργάστηκε το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδος θα τεθεί άμεσα σε διαβούλευση από το Επιμελητήριο Σάμου με τους φορείς του νησιού, ώστε να καταθέσουν και αυτοί τις προτάσεις, απόψεις και παρατηρήσεις τους». 

Στο Επιμελητήριο Σάμου
Τέλος, ο βουλευτής δήλωσε σίγουρος πως οι σημαντικές αυτές πρωτοβουλίες, θα υλοποιηθούν ταχύτατα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required