7 Ιουν 2024

Δωρεά τριών, πλήρως εξοπλισμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο Δημοτικό Σχολείο Πυθαγορείου από τον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

Την Πέμπτη, 6 Ιουνίου, ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, πραγματοποίησε δωρεά τριών (3) σταθερών πλήρως εξοπλισμένων ηλεκτρονικών υπολογιστών τελευταίας τεχνολογίας, στο Δημοτικό Σχολείο Πυθαγορείου, για την άμεση κάλυψη σχετικών διδακτικών αναγκών.

Εκ μέρους του Ροταριανού Ομίλου Σάμου παρέστησαν, ο πρόεδρος κ. Όμηρος Μάριος Μπακόπουλος, η κα. Ευαγγελία Μπακοπούλου, ο κ. Αντώνιος Βλαχόπουλος και ο κ. Ευγένιος Χαρδαβέλλας.


Εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Πυθαγορείου παρέστησαν, η πρόεδρος κα. Ελευθερία Πολιέζου, η αντιπρόεδρος κα. Γεωργία Συμεωνίδου και ο γενικός γραμματέας κ. Ιωάννης Καρύδας, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμώς όλα τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Σάμου για την άμεση υποστήριξη της εν λόγω σχολικής μονάδος.

Ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, συνεχίζει την πολυετή προσφορά του, προς όφελος της κοινωνίας εν γένει και της εκπαίδευσης ιδιαιτέρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required