6 Ιουν 2024

Νέα Αριστερά - Η επίσκεψη της υποψήφιας ευρωβουλεύτριας Έλενας-Όλγας Χρηστίδη στη Σάμο

Τη Σάμο επισκέφθηκε την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, η υποψήφια ευρωβουλεύτρια της Νέας Αριστεράς, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια και υπ. διδακτόρισσα στο ΕΚΠΑ, Έλενα-Όλγα Χρηστίδη. Μαζί με στελέχη και φίλους του κόμματος περιόδευσε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Ανατολικής Σάμου, της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου καθώς και στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Στην ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά Σάμου αναφέρει τα εξής:

«Η υποστελέχωση των υπηρεσιών, η προσπάθεια του λιγοστού προσωπικού να προσφέρουν στους πολίτες το μέγιστο, η έλλειψη υποδομών στο Δήμο (βιολογικός καθαρισμός) και στο Νοσοκομείο (μαγνητικός τομογράφος), αλλά και η αγωνία και η δίκαιη αγανάκτηση των κατοίκων με τους οποίους συναντήθηκε στους δρόμους της πόλης, σχετικά με την προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης αναφορικά με τον φονικό και καταστροφικό σεισμό που έπληξε 3,5 χρόνια πριν το νησί (πρόσφατα άλλωστε κατατέθηκε από μέλη της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς σχετική επερώτηση), την ακρίβεια σε τρόφιμα, καύσιμα και ενέργεια, αλλά και την αύξηση των ήδη ακριβών ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτήριων που τορπιλίζει τον τουρισμό και καθιστά απαγορευτική την επίσκεψη στο νησί Ελλήνων τουριστών από την ενδοχώρα, ήταν δυστυχώς όχι τα μοναδικά, αλλά μερικά από τα σπουδαιότερα προβλήματα που αναδείχθηκαν.

Κλείνοντας την επίσκεψή της στο νησί, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη, κάλεσε τους πολίτες να αποδοκιμάσουν την κυβέρνηση και την καταστροφική πολιτική της δεξιάς στην κάλπη της 9ης Ιούνη και στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς να ανοίξουν ένα νέο δρόμο για την κοινωνία και να στείλουν ένα σαφές μήνυμα για μια άλλη Ευρώπη, ειρηνική, που δεν θα προωθεί τον πόλεμο και το ρατσισμό, δεν θα σιωπά για τη σφαγή στη Γάζα, μια κοινωνική Ευρώπη με δίκαιη πράσινη μετάβαση.

Γιατί το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Αριστεράς δίνει ελπίδα στις νέες και τους νέους που μάχονται ενάντια σε ένα γκρίζο σήμερα και ονειρεύονται ένα πιο φωτεινό αύριο, δίνει φωνή στο δίκιο των πολλών, το δικό μας δίκιο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required