4 Ιουν 2024

Περιοδεία του βουλευτή του ΚΚΕ Νίκου Παπαναστάση στη Σάμο

Με τη συνοδεία της υποψήφιας ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Έρης Ρίτσου, της περιφερειακής συμβούλου Βορείου Αιγαίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγλαΐας Κυρίτση και κλιμακίου μελών του ΚΚΕ περιόδευσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης σε πυροσβεστική, δήμο Ανατολικής Σάμου και Γενικό Νοσοκομείο Σάμου.

Η υποστελέχωση των παραπάνω υπηρεσιών κυριάρχησε στις συναντήσεις του βουλευτή με εργαζόμενους και τις Διοικήσεις των Οργανισμών, οι οποίες διαχρονικά φυλλοροούν με ευθύνη των κυβερνήσεων που υπηρετούν με ευλάβεια την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που αφήνει τόσο νευραλγικής σημασίας δημόσιους τομείς ακάλυπτους, υποβαθμισμένους. Και πώς αλλιώς όταν ο πυρήνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενισχύει αποκλειστικά τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, το κέρδος τους, χρηματοδοτεί και υλοποιεί έργα μόνο προς όφελός τους, αδιαφορώντας πλήρως για την ποιότητα ζωής των κατοίκων στα ακριτικά νησιά, για τη ζωή την ίδια.





Συνέχεια της περιοδείας, είναι η προεκλογική συγκέντρωση στις 4/6 της Τομεακής Επιτροπής Σάμου για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ στις 19:30 το απόγευμα όπου θα μιλήσει ο Νίκος Παπαναστάσης και θα χαιρετίσει η Έρη Ρίτσου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required