25 Ιουν 2024

Ναός Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου - Προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες καθαίρεσης του 2ου κωδωνοστασίου (Φωτό + Βίντεο)

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι εργασίες καθαίρεσης του 2ου κωδωνοστασίου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κοκκαρίου. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών καθαίρεσης του 1ου κωδωνοστασίου και την απόδοση σε κυκλοφορία του κεντρικού δρόμου της περιοχής, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου για το οποίο απαιτήθηκαν γρήγορες αποφάσεις από πλευράς δημοτικής αρχής ώστε να συρρικνωθεί ο χρόνος αδειοδοτήσεων και εγκρίσεων. 

Το έργο είναι απαιτητικό αφού σίγουρα δεν αποτελεί καθημερινότητα ένα έργο καθαίρεσης με συνολικό ύψος 25 μέτρων, ενώ μόνο ο τρούλος του καθενός κωδωνοστασίου ζυγίζει 45 τόνους! Ο πολιτικός μηχανικός κ. Μάνος Σιγανός, που έχει αναλάβει τη σχετική εργολαβία, κινήθηκε με ακρίβεια και κυρίως με ασφάλεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα. 





Οι φωτογραφίες και τα σχετικά βίντεο που δημοσιεύουμε σήμερα αποδεικνύουν τη δυσκολία και την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required