14 Ιουν 2024

14, 15 & 16 Ιουνίου - Έκθεση Φωτογραφίας: «Η Σάμος μέσα από τον φακό των μελών της ΜΟΥΣΑ»

Το Εργαστήρι Φωτογραφίας του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου “Η ΜΟΥΣΑ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ” διοργανώνει την πρώτη της έκθεση φωτογραφίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 14, 15 και 16 Ιουνίου, στον αύλειο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Σάμου.

Η έκθεση, με θέμα «Η Σάμος μέσα από τον φακό των μελών της ΜΟΥΣΑ», θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 20:00 έως τις 23:00. Το ταξίδι αυτής της ομάδας ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023, υπό την καθοδήγηση του δάσκαλου Σταμάτη Βελακούλη, ο οποίος με πείσμα, όρεξη και υπομονή, ενέπνευσε τα μέλη της ομάδας.


Η ομάδα αποτελείται κυρίως από αρχάριους, αλλά έχει την υποστήριξη έμπειρων φωτογράφων, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό κλίμα συνεργασίας και αγάπης για τη φωτογραφία. Οι στόχοι της έκθεσης είναι να αναδείξουν τις φωτογραφικές δεξιότητες των μελών, να αξιοποιήσουν τον χρόνο τους δημιουργικά και να προβάλουν τις ομορφιές της Σάμου. Η εκδήλωση υποστηρίζεται από τον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου, που προσφέρει το κρασί, καθώς και από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Σάμου και τον Δήμο Ανατολικής Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required