26 Μαΐ 2024

Η τριήμερη επίσκεψη του υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου σε Σάμο, Φούρνους, Θύμαινα και Ικαρία

Ο βουλευτής του Νομού, Χριστόδουλος Στεφανάδης, την Παρασκευή, 24 Μαΐου, υποδέχθηκε τον υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρη Καιρίδη, στη Σάμο. Ακολούθως, περιόδευσαν σε Φούρνους, Θύμαινα και Ικαρία.

Στα νησιά του Νομού μας ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τους κατοίκους και αφορούν όχι μόνο το μεταναστευτικό αλλά και θέματα οικονομίας, τουρισμού, υποδομών, υγείας, συγκοινωνιών. 

Με τον δήμαρχο Φούρνων Δημήτρη Καρύδη

Με τον δήμαρχο Ανατολικής Σάμου (2ος από δεξιά), Πάρη Παπαγεωργίου

Με τον δήμαρχο Δυτικής Σάμου Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους

«Επισημάνθηκε, δε, ιδιαίτερα, κατά την πολύ μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στη Σάμο, στο Μουσείο Οίνου του Ε.Ο.Σ.Σ., από τον υπουργό κ. Καιρίδη, στην ομιλία του, η μεγάλη σημασία των επερχόμενων Ευρωπαϊκών εκλογών για τη διασφάλιση της συνέχισης της πολιτικής σταθερότητας, της ανοδικής πορεία της οικονομίας μας, της κοινωνικής συνοχής και της ηγετικής θέσης της πατρίδας μας και του πρωθυπουργού μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην ευρύτερη περιοχή μας αλλά και στην Ευρωπαϊκή Ένωση», δήλωσε ο βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης, αναφερόμενος στην επίσκεψη του υπουργού Μετανλαστευσης και Ασύλου.


Στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣΣ - Από αριστερά: Ο πρόεδρος Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου της Ν.Δ. Βαγγέλης Καπλαντζής, ο υπουργός Δημήτρης Καιρίδης και ο βουλευτής Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης


Με τον αντιπεριφερειάρχη Σάμου Ελισσαίο Μαυρατζώτη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required